MHP'li Enginyurt'tan İŞKUR İşçi Alımlarıyla İlgili Flaş Açıklama 'Torpilci Liste Yapıyor'

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt , İŞKUR üzerinden kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alımları hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

MHP'li Enginyurt'tan İŞKUR İşçi Alımlarıyla İlgili Flaş Açıklama 'Torpilci Liste Yapıyor'

Sosyal medya hesabı üzerinden işçi alımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP'li Enginyurt, AK Parti'nin işçi alımlarıyla ilgili liste hazırladığını, bu listeleri vereceğini öne sürdü. AK Parti'nin apoletsiz komutanı olarak kimi kast ettiği bilinmeyen Enginyurt'un bir sonraki mesajında AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş'a yönelik sert ithamları da dikkat çekti.

Cemal Enginyurt, "İş Kur üzerinden kurumlara işçi alınacak, Ak Partinin apoletsiz kumandanı liste yapıyor. Hepsini o verecek, aferin alıp, başarılı Vekil olacak(.) Efendi!, Kul hakkı yiyorsun kul hakkı. Allah tan korkmaz, kuldan utanmaz! Partinin ismi Adalet, adil olsana. Torpilci torpilli. Bu Numan nereye koşuyor? Arkadaş!, adamın vazifesi MHP düşmanlığı gibi. İttifakı yıkmak, birlik olmamak için elinden geleni yapıyor. Numan bey, Ak Partinin içinde Truva atı gibisin. Gün gelecek harcadığın insanların ahıyla tarihe gömüleceksiniz." şeklinde konuştu.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA