MEB Şef ve Memur Kadroları için GYS Yazılı Sınav Başvuruları için Son Gün

Milli Eğitim Bakanlığı, Şef ve Memur kadroları için GYS yazılı sınavı başvurularında sona gelindi. Başvurular ,bugün mesai bitimine kadar personel.meb.gov.tr adresinden yapılacak.

MEB Şef ve Memur Kadroları için GYS Yazılı Sınav Başvuruları için Son Gün

Milli Eğitim Bakanlığı Personeli Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınav başvuru tarihlerinin uzatıldığı duyuruldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden (www.meb.gov.tr) geçtiğimiz gün yapılan duyuruda, Milli Eğitim Bakanlığı Personeli Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme (Memur-Şef) Yazılı sınavı için başvuru sürecinin bugün mesai bitimine kadar süreceği belirtilmişti.

Bakanlık tarafından paylaşılan resmi duyuruda yazılı sınav süreciyle ilgili, "Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında norm kadro açığı ile hizmet gereklerine göre belirlenen münhal şef ve memur kadroları için yapılacak görevde yükselme sınavı, yazılı ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir. Yazılı sınav Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından 09 Aralık 2018 tarihinde saat 14.30’ da Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van illerinde yapılacaktır. Sınav sürecine ilişkin açıklamalar Milli Eğitim Bakanlığının http://www.meb.gov.tr ve http://pgm.meb.gov.tr internet adreslerinde ilân edilecektir." denilmişti. 

Başvuru özel ve genel şartları ise aşağıdaki gibi olacak: