KPSS Önlisans Başlama Saati (KPSS Ön Lisans Kaç Saat Sürecek, Saat Kaçta Sona Erecek)

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans bugün saat kaçta başladı, kaçta sona erecek. Sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanır, sınav sonuç tarihi belli mi? detaylar ve daha fazlası kamu bülteni sitesinde.

KPSS Önlisans Başlama Saati (KPSS Ön Lisans Kaç Saat Sürecek, Saat Kaçta Sona Erecek)

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanını ön lisans düzeyinden yaşayacak adaylar için geri sayım bugün sona ermişti. Milyonlarca memur adayını ve ailesini yakından ilgilendiren sınav ülke genelinde ve KKTC'de ÖSYM tarafından gerçekleştiriliyor. 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS Ön Lisans) bugün saat 10.15'te başladı. KPSS Ön Lisans 130 dakika sürecek. Sınav saat 12.25'te sona erecek.

KPSS önlisans için başvurular 28 Ağustos ile 12 Eylül 2018 tarihleri arasında ÖSYM resmi sitesi üzerinden gerçekleştirilmişti.Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuru sonuçlarının ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanmasının ardından adaylar yine ÖSYM resmi sitesi vasıtasıyla tercihlerini Aralık ayında gerçekleştirecek.

 KPSS soru ve cevaplarının gün içerisinde ÖSYM ÖSYM resmi internet sitesinden yayımlanması bekleniyor.

ÖSYM resmi internet sitesinden yayımlanması bekleniyor sorular ve cevaplar yayınlandığı anda anında haberdar olmak için kamu bülteni cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.