Kişiye Özel Bir Memur Alım İlanı Daha

Gülnar Belediyesi İŞKUR'da bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda yer alan bazı ifadeler takipçilerimizin ve bizim dikkatimizi çekti.

Kişiye Özel Bir Memur Alım İlanı Daha

Mersin 'in Gülnar İlçesi Belediye Başkanlığı personel alımı için ilana çıktı.

Gülnar Belediyesi tarafından İŞKUR 'da yayımlanan ilanda en az ve en fazla lise mezunu olan adaylar arasından KPSS 60 şartı ile personel alımı yapılacağına yer verildi. İlana üstün körü bakıldığında bile ilanın kişiye özel şekilde yayımlandığı görülmektedir.

Söz konusu ilanda en az ve en fazla lise mezunu adaylar arasından 1 yazılı basın muhabiri alımı yapacağına yer verildi. İlanda başvuru yapacak adayların en az 5 yıl deneyimli olması şartı aranırken adayların MEB'den onaylı fotoğraf çekim belgesine sahip olması istendi.

Bunun yanı sıra Bilgisayar İşletmeni sertifikası da istendi. Ancak belediyenin unuttuğu bir şey var. Üniversitelerde İletişim Fakültesi diye bir fakülte var ve bu işler için adaylara 4 yıl boyunca bu fakültelerde eğitim veriliyor. Ancak belediye lise mezunu personel alımı konusunda ısrarcı.

Bu da İletişim Fakültesi mezunlarının büyük tepkisine neden oldu. Bize yolladığı mesajında bir aday şu ifadeleri kullanıyor:

"Mersin'in Gülnar İlçesi'nde ikamet ediyorum. İlan yayımlandığında çok mutlu oldum ancak alımın lise mezunu olduğunu görünce adeta yıkıldım. Takıldığım konu alımın lise düzeyinden olması değil. İlana İletişim Fakültesi mezunlarının da başvuru yapabilmeleri gerekiyor. Zorlu eğitimlerin ardından KPSS'den de güzel bir puan aldım ama malesef bu ilana başvuramayacağım."

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konu hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Kamubulteni.com | Ankara