Kâhin Sitenin Kafa Karıştıran 'KPSS Lise İptal' Haberi 'Puf' Oldu

Kamu Personeli isimli internet sitesinde bugün adayların gözünden kaçmayan bir haber yer aldı. 7 Ekim 2018 KPSS'nin iptal edileceğine yönelik haberin saat 10.10'da yer aldığını gören adaylar ÖSYM ve çeşitli kurumlara sınavla ilgili telefon açmaya başladılar.

Kâhin Sitenin Kafa Karıştıran 'KPSS Lise İptal' Haberi 'Puf' Oldu

Kamu Bülteni sitesi olarak da bize gelen yorumlar sonrasında ilgili haberin gerçekleri yansıtmadığını belirterek, söz konusu sınava ilişkin tüm gelişmelerin ÖSYM'den takip edilebileceğini belirttik. İlgili internet sayfası uzun süredir Kamu Bülteni'nde yer alan haberleri neredeyse birebir alıp, kaynak göstermeksizin yayımlıyor. Bunlarla ilgili ekran görüntülerimiz ve kanıtlarımız bulunuyor. Hukuki süreci saklı tutuyoruz.  ÖSYM'nin ise kendilerine atılan adeta 'Çamur' niteliğindeki bu konuda sessiz kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Ulaştığımız bazı yetkililer avukatların konuyla ilgili çalışma başlatacağını, ihbarların değerlendirileceğini belirtiyor. 2010 KPSS sınav hırsızlığını görmüş bir ülkede, böylesine sorumsuz habercilik anlayışını benimseyen internet sitesi ise özür dilemek yerine sanki hiç bir şey olmamış gibi davranmayı tercih ediyor.

Neler olmuştu?

ÖSYM tarafından bugün gerçekleştirilen KPSS'ye giren adaylar kamu personeli isimli sözde kamu haberi yapan internet sitesine girdiklerinde 'KPSS İptal Mi Olacak' haberiyle neye uğradığını şaşırmıştı. Saat 10.15'te başlayan sınava ilişkin saat 10.10'da iptal edileceğini söyleyen internet sitesi nereden, ne tür bir bilgi almıştır , sınavın iptal olması halinde bu kişiler milyonlarca kişinin girdiği sınavla ilgili bu bilgiye nereden erişmiştir , amaçları nedir?

10.10'DA İPTAL OLABİLECEĞİNİ İMA ETTİKLERİ HABER

SİLİNEN HABER

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA