Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alımı Başvurularında Son Gün

İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için başvuru sürecinde sona gelindi.

Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alımı Başvurularında Son Gün

Fatih Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından ve çeşitli basın yayın organları vasıtasıyla yapılan duyuruda, Belediye Başkanlığı'na 30 kadın-erkek zabıta memuru alımı gerçekleştirileceği belirtilmiş başvuru yapacak adayların Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olması gerektiği vurgulanmıştı. İlgili alım için başvurularda KPSS Şartı da aranıyor. 

Adayların en az KPSS'den 70 puan alması gerekli. Başvurular yarın mesai bitimine kadar talep edilen belgelerle belediyenin yazı işleri müdürlüğüne şahsen yapılacak. Başvuru sırasında gerekli belgeler şu şekilde: 

Yalova Altınova Belediye Başkanlığı'na da Memur Alınıyor

Yalova Altınova Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru, memur ve temizlik görevlisi alımları yapacağı, ilgili alımlar için başvuruların 8 Kasım'da sona ereceği belirtilmişti. Bugün itibariyle başvurular sona erdi. Adaylar şimdi başvuru sonuçlarını beklemeye koyuldu. Sonuçlar açıklandığı anda siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız.