Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Sona Eriyor (Boy-Kilo ,Yaş ve Diğer Şartlar)

Kadın Erkek 110 Zabıta Memuru alımı için Ümraniye Belediye Başkanlığı tarafından çıkılan personel alım ilanına başvuru işlemleri sona eriyor.

Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Sona Eriyor (Boy-Kilo ,Yaş ve Diğer Şartlar)

Kamuya sözleşmeli ve kadrolu personel alımları, özel sektör iş fırsatları ve diğer tüm gelişmeler hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Son zamanlarda belediyeler itfaiye eri ve zabıta memuru alımları için art arda ilana çıkıyor. Bunlardan birisi de Ümraniye Belediye Başkanlığı oldu.

110 ZABITA MEMURU ALIMI YAPILACAK

Ümraniye Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfası ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan geçtiğimiz ay yayımlanan ilanda , belediye başkanlığı'nın zabıta memuru ihtiyacının karşılanması için 110 zabıta memuru alımı gerçekleştireceği, bu alımlar için başvuruların şahsen yapılacağı belirtilmişti.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Başvuruda bulunacak adayların KPSS'ye girmesi ve mezuniyetle ilgili şartları taşımasının yanı sıra zabıta memuru alımları için gerekli özel şartları da yerine getirmesi gerekiyor. Başvurular bugün mesai bitimi itibariyle sona erecek. Başvuru esnasında adaylardan başvuru formu (Ümraniye belediyesinin resmi sitesinden alınabilir) , kimlik fotokopisi, mezuniyet belgesi, KPSS sonuç çıktısı, erkek adaylar için askerlikle ilgili belgeler, 2 biyometrik fotoğraf talep edilecek.

Başvuru formu ve diğer detaylara göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Zabıta Memuru alımı tüm şartlar ve form için TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA