Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına 1457 Personel Alınacak (Duyuru DPB'de de Yayımlandı)

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına 1457 askeri personel alımıyla ilgili resmi duyuru Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi intertnet sayfasından da yayımlandı.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına 1457 Personel Alınacak (Duyuru DPB'de de Yayımlandı)

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan , Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan duyurularda ön başvuru işlemlerinin sadece www.jandarma.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirileceği, başvuru işlemlerinin 29 Kasım 2018 tarihine kadar devam edeceğine yer verilirken, başvuru yapacak adayların 27 yaşını aşmamış olması en az ilkokul mezunu olması, askerlik hizmetini yapıyor olması ya da yapmış olması gerektiği belirtildi.

Alımlar Aşçı, Beyaz Eşya Tamircisi, Elektrikçi, Oto Tamircisi,  Sıhhi Tesisatçı, Terzi, Berber, Kaloriferci, Kasap, Silah Tamircisi, Oto Boyacısı, Döşemeci pozisyonları için gerçekleştirilecek. Detaylı bilgilendirme ve tüm şartlara göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın. 

Bu arada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeni subay ve astsubay alım ilanları da yayımlandı. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından gün içerisinde yapılan duyuruda, TSK'nın dış kaynaktan Muvazzaf subay ve astsubay adayı alımı yapacağı başvuruların Personel Temin sayfası üzerinden online olarak gerçekleştirileceği belirtildi. Alımlarla ilgili diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak ve sohbet etmek için Türkiye'nin en büyük memur adayı yardımlaşma grubuna katılabilirsiniz. Katılım için TIKLAYIN.