İçişleri Bakanlığı ve MSB 30 Bin Yeni Personel Alacak (Polis, Askeri Pesonel, Bekçi)

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli Savunma Bakanlığı 2018 yılı içerisinde 30 binin üzerinde yeni personel alımı yapacak. Emniyet Genel Müdürlüğü POMEM, PAEM, PMYO ile polis adayı öğrenci alımları gerçekleştirirken, Milli Savunma Bakanlığı'nın sözleşmeli er ve uzman erbaş alımları yapacağı biliniyor.

İçişleri Bakanlığı ve MSB 30 Bin Yeni Personel Alacak (Polis, Askeri Pesonel, Bekçi)

Milli Savunma Bakanlığı önümüzdeki süreçte her yıl en az 30 bin yeni personel ile gücüne güç katacak. İçişleri Bakanlığı ise POMEM, PAEM, PMYO ile yeni polis adayı öğrenci alımlarını sürdürüyor. Başvuruları daha önce alınan sınavlar için adayların bir kısmının süreci eğitim süreci devam ederken, bir kısım öğrenci adayları ise mülakat yazılı sınav gibi süreçleri takip ediyor.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA 7 BİN YENİ BEKÇİ

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı ayrıca 7 bin çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacak. Çarşı ve Mahalle Bekçisi adaylarının beklediği duyuru bugün geldi. Polis Akademisi Başkanlığı'nca bugün yapılan yazılı sınav sonuçlarıyla birlikte müalakat ve parkur sürecine katılmaya hak kazanan adaylar belirlenmiş oldu. Bu alımların yanı sıra EGM'ye başpolis, polis memurları arasından 500 komiser yardımcısı alımı gerçekleştirilecek.Başvurular Personel Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

Milli Savunma Bakanlığı'nın personel alımlarıyla ilgili süreçler ise MSB'nin personel temin sayfası üzerinden takip edilebilecek.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN