Hava Kuvvetleri Komutanlığı Subay Alımı Yapıyor

Milli Savunma Bakanlığı Hava Kuvvetleri Komutanlığı Pilot adayı Muvazzaf Subay alımı seçim aşaması faaliyetleri 8 Ekim 2018 tarihinde başlıyor.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Subay Alımı Yapıyor

MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bugün yapılan duyuruda, ilgili seçim aşaması faaliyetlerine katılmaya hak kazanan adayların 8-16 Ekim 2018 tarihlerinde ;Kayıt Kabul, Fiziki Değerlendirme, Kişilik Değerlendirme Testi, Fiziki Yeterlilik Testi, İngilizce Yeterlilik (ECL) Sınavı, Psikomotor Sınavı ve Mülakat Sınavı süreçlerinden geçeceği belirtildi.

Adaylar başvuru sonuçlarına https://pertemin.msb.gov.tr/02sonuc/pilot2018cagri/sonuc.aspx adresinden erişim sağlayabilecek.

MSB resmi internet sayfasından yapılan duyuruda ayrıca şu ifadeler yer aldı : 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI
HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
PİLOT ADAYI MUVAZZAF SUBAY TEMİNİ

1. Milli Savunma Bakanlığı Hava Kuvvetleri Komutanlığı Pilot Adayı Muvazzaf Subay Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri 8 - 16 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacaktır.
2. Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarihte saat 08.00'da MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.
3. Seçim Aşamaları
a. Kayıt Kabul, Fiziki Değerlendirme, Kişilik Değerlendirme Testi, Fiziki Yeterlilik Testi, İngilizce Yeterlilik (ECL) Sınavı, Psikomotor Sınavı ve Mülakat Sınavı aşamalarından oluşmaktadır.
b. Kayıt Kabul ve Fiziki Yeterlilik Testinde başarılı olduğunuz takdirde 10 - 11 Ekim 2018 tarihinde Kara Harp Okulu'nda İngilizce Yeterlilik (ECL) Sınavına katılacaksınız.
c. Seçim aşamaları her bir aday için 7 - 8 iş günü sürebilecek, başarılı olan adayların Sağlık Raporu İşlemleri 16 Ekim 2018 tarihinden itibaren başlayacaktır.
d. Seçim aşamalarında adaylara konaklama ve ulaşım imkânı sağlanmayacaktır.
4. 08-09 Ekim 2018 tarihinde yapılacak olan Fiziki Yeterlilik Testi için tüm adayların spor kıyafetlerini (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) yanlarında getirmesi gerekmektedir.
5. Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte e-devlet şifrelerini de beraberinde getireceklerdir. Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.
6. Spor yapmasında sakınca bulunmadığına dair tek hekim raporu getirmeyen adaylar "Fiziki Yeterlilik Testi"ne alınmayacaklardır.
7. Adayların belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini getirmeleri, asıl belgelerini teslim etmemeleri önem arz etmektedir.
8. Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmemektedir.
9. Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun adaylıkları sonlandırılacaktır.
10. Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
11. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.
Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle www.personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresinde yer alan insan kaynakları bölümüne bakınız.
İlave sorularla ilgili irtibat numarası : 0 (312) 562 05 43
Fax (Belgegeçer) : 0 (312) 319 43 67
KAMUBULTENİ.COM - ANKARA