Fatih Belediye KPSS ile Zabıta Memuru Alımı Başvuru Tarihleri ve Şartları

Fatih Belediye Başkanlığı'na kadın-erkek zabıta memuru alımı yapılacak. Zabıta memuru alımıyla ilgili tüm detaylar kamu bulteni haber sitesinde.

Fatih Belediye KPSS ile Zabıta Memuru Alımı Başvuru Tarihleri ve Şartları

Fatih Belediye Başkanlığı'na zabıta memuru alımı yapılacak. Fatih Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı yapacağına dair duyuru geçtiğimiz günlerde ilgili basın yayın organları ve DPB aracılığıyla kamuoyuyla paylaşılmıştı.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANACAK MEZUNİYET ŞARTI

Zabıta Memuru alımıyla ilgili, "Fatih Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

Başvuru yapacak adayların "Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olmak" şartını yerine getirmesi, KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması gerektiği belirtildi.

Başvuru Genel Şartları ve Özel Şartları aşağıdaki gibi olacak: 

Başvurular talep edilen belgelerle birlikte belediyeye şahsen 5-9 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak. Detaylı bilgi Belediye resmi sitesinden edinilebilir.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA