En Az Ortaöğretim Mezunu Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Başladı

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı için beklenen gün geldi çattı. Uzman erbaş alımı başvuruları Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sayfasından yapılabiliyor. Uzman erbaş adayları başvurularını 27 Eylül'e kadar gerçekleştirmek durumundalar.

En Az Ortaöğretim Mezunu Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Başladı

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı için başvuru süreci başladı.

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan bir duyuruda komutanlığın personel ihtiyacının karşılanması amacıyla sınav düzenleyeceği Bahis Siteleri belirtilmiş, ilgili alım için ön başvuru sürecinin 17 Eylül'de başlayacağı belirtilmişti.

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı için ön başvuru işlemleri Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sayfası üzerinden 27 Eylül saat 14.00'e kadar online yapılabilecek. Başvuruda bulunacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş olması, askerlik hizmetini yapıyor ya da yapmış olması, 27 yaşını bitirmemiş olması gerekiyor. Askerliğini yapan adayların terhisinin üzerinden 5 sene geçmemesi de şartlar arasında yer alıyor. Adaylar, başvuru işlemleri için https://uygulama.sg.gov.tr/PersonelTemin/anaSayfa.jsf adresi ziyaret edebilir.

Tüm detayları barındıran Başvuru Kılavuzu için TIKLAYIN.