En Az İlkokul Mezunu Sözleşmeli Er Alımı Yapılacak! Başvuru Şartları ve Diğer Detaylar

Kamuya açıktan sözleşmeli, kadrolu memur, büro personeli, polis, askeri personel alımları sürüyor. KPSS Şartlı ve KPSS'siz personel alımları konusunda siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. MSB'nin sözleşmeli er alımı da son zamanların en çok ilgi gören ilanları arasında yer alıyor. Sözleşmeli er alımı için kimler başvuru yapabilir, başvurular nereden yapılır, başvuru sonuçları nereden açıklanır? bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası kamu haberlerinin merkezi , memur aday

En Az İlkokul Mezunu Sözleşmeli Er Alımı Yapılacak! Başvuru Şartları ve Diğer Detaylar

Milli Savunma Bakanlığı'nın Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er alımı yapacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. İlgili alım için başvuru işlemleri sürüyor.  Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na en az ilköğretim mezunu,  25 yaşını aşmamış, askerliğini yapıyor ya da yapmış olan adaylar arasından sözleşmeli er alımı gerçekleştirecek.

Başvuru yapacak adayların mezuniyet, yaş ve sağlık şartlarını yerine getirebilmesi gerekiyor. İlgili şartların tamamına aşağıdaki başvuru kılavuzu linkinden adayların erişimi mümkün. Başvurular, Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin sayfasından online olarak yapılabilecek. Başvurusu kabul edilen adaylar, yine ilgili internet sayfası üzerinden ilan edilecek. Başvuru sırasında adaylardan e-Devlet şifresi talep edilecek, e-devlet şifresini bilmeyen adaylar PTT şubelerinden şifre temin edebilecekleri gibi, internet bankacılığı ile de Turkiye.gov.tr adresine giriş yapabilirler.

Yeni Alımlar Yolda

MSB'nin 2018 yılı sona ermeden çok sayıda uzman erbaş ve sözleşmeli er alımı yapacağı, bu alımların yanı sıra sivil memur alımı da gerçekleştirebileceği belirtiliyor. Sözleşmeli personel alımları, memur alımı ve diğer alımlardan anında haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMU BULTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.