En Az İlkokul Mezunu 5 Bin 298 Kadrolu İşçi Başvuruları 13 Eylül'de Sona Erecek

Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Hizmet birimlerinde görevlendirilmek üzere 5 bin 298 sürekli işçi alımı için başvuru işlemleri 13 Eylül'e kadar devam edecek.

En Az İlkokul Mezunu 5 Bin 298 Kadrolu İşçi Başvuruları 13 Eylül'de Sona Erecek

Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanlığı'nca yapılan duyuruda bakanlığa en az ilkokul mezunu 3 bin 591 sürekli işçi, 431 engelli işçi, 1276 eki hükümlü işçi olmak üzere 5 bin 298 işçi alımı yapılacağı belirtilmiş, başvuruların 4 ile 13 Eylül 2018 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü , Hizmet Merkezleri ya da www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacağı belirtilmişti. Başvuruda bulunacak adayların 18 yaşını tamamlamış olması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malulluk aylığı almıyor olması gerekiyor. Başvuru için gerekli diğer şartlar şu şekilde olacak:

Kura yeri, Kura tarihi ve kura sonuçları daha sonra Sağlık Bakanlığı'nın www.yhgm.gov.tr adresi üzerinden duyurulacak. Gelişmelerden haberdar olmak diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi Kamu Bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulamayı hemen şimdi indirmek için TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA