Diyanet İşleri Başkanlığı'na Memur Alımı Yapılacak (Başvurular İnternetten Devam Ediyor)

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Memur Alımı (KPSS - A) için başvuru işlemleri internet üzerinden devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Memur Alımı Yapılacak (Başvurular İnternetten Devam Ediyor)

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Personel alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuruda kuruma Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı ile Din İşleri Yüksek Kurulu Uzman Yardımcısı unvanlarında memur alımı (KPSS-A) yapılacağı belirtilmişti.

BAŞVURULAR GEÇTİĞİMİZ HAFTA BAŞLAMIŞTI

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzman Yardımcısı alımı için 1 Ekim 2018 tarihinde, Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı alımı için 3 Ekim 2018 tarihinde https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/Kurumdisi üzerinden başlayan başvurular devam ediyor. Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı unvanı için ayrılan kontenjan 30 olarak belirtilirken,Din İşleri Yüksek Kurulu Uzman Yardımcısı unvanı için Diyanet İşleri Başkanlığı'nca ayrılan kontenjan 25 olarak açıklanmıştı.

KPSS ŞARTI VE DİĞER DETAYLAR BAŞVURU KILAVUZLARINDA YER ALIYOR

Başvuruda bulunacak adayların KPSS'ye girmiş olması ve ilgili sınavdan taban puan olarak belirtilen puanların üzerinde puan almış olması (Bknz. Başvuru Kılavuzları) gerekiyor. Memur alımı ile ilgili tüm gelişmeleri takip etmek, özel sektör ve kamu iş fırsatlarından anında haberdar olmak için Kamu Bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Alımı Başvuru Kılavuzu için TIKLAYIN

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzman Yardımcısı Alımı Başvuru Kılavuzu için TIKLAYIN

KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA