DİB'e Hizmetli, Bekçi, Kaloriferci, Müezzin, VHKİ Alımı Yapılacak

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) yeni kamu personeli alımları için hazırlıklara başlıyor.

DİB'e Hizmetli, Bekçi, Kaloriferci, Müezzin, VHKİ Alımı Yapılacak

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın personel ihtiyacı olduğu, personel ihtiyacının giderilmesine yönelik girişimlerde bulunduğu geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Kısa süre sonra Resmi Gazete'de Diyanet İşleri Başkanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatına 8 bin 489 kadro ihdasını sağlayan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımlanmıştı.

Yayımlanan kararname ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı açıktan Hukuk Müşaviri, Müfettiş, Müfettiş Yardımcısı, Musahhih, Eğitim Uzmanı, Din Hizmetleri Uzmanı, VHKİ, Avukat, Mimar, Mühendis, Şehir Bölge Plancısı, Astronom, Tekniker, Teknisyen, Şube Müdürü, Din Hizmetleri Uzmanı, Şef, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Şoför, Avukat, Tekniker, Kütüphaneci, Murakıp , Müezzin Kayyım, Aşçı, Hizmetli, Kaloriferci, Bekçi pozisyonları için alım yapabilecek duruma gelmişti.

Kadro ihdasının gerçekleşmesiyle birlikte DİB'in merkez ve taşra teşkilatındaki personel durumuna göre ilerleyen günlerde ilanlara çıkması bekleniyor. İlanlar yayımlandığı anda siz değerli ziyaretçilerimizi mobil uygulamalarımız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden bilgilendireceğiz.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için -https://play.google.com/store/apps/de...

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için - http://ios.me/app/1413151574/kamu-b%C...

Facebook Grubumuza Katılmak için - https://www.facebook.com/groups/23350...

Twitter'dan Bizi Takip Etmek için - https://twitter.com/kamubultenicom