DHMİ Personel Alacak! İşte Şartlar ve Başvuru Tarihleri

Devlet Hava Meydanlar İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün sözleşmeli personel alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. DHMİ personel alımı 2018 başvuru şartları, tarihleri ve daha fazlasını kamu bülteni haber sitesinde inceleyebilirsiniz.

DHMİ Personel Alacak! İşte Şartlar ve Başvuru Tarihleri

Geçtiğimiz haftalarda DHMİ'den yapılan resmi duyuruda kurumun 120 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceği bu alımlar için ayrılan kontenjanın 100'ünün Stajyer Hava Trafik Kontrolörü unvanı için 20'sinin ise Asistan Hava Trafik Kontrolörü unvanı için olduğu belirtilmişti. Başvuru yapacak adayların 2018 KPSS'ye girmiş olması ve ilgili KPSS'den en az 70 puan almış olması gerekiyor.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Başvuru yapacak adaylarda aranacak genel şartlar aşağıdaki gibi olacak: 

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Asistan Hava Trafik Kontrolörü ile Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımında başvuru özel şartları da yer alıyor. Başvuruda bulunacak adaylar aşağıdaki özel şartları da dikkatle incelemek durumundalar:  

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

DHMİ personel alımı için başvuru işlemleri http://isbasvuru.dhmi.gov.tr/ adresi üzerinden 19 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Online başvuru esnasında adaylardan nüfus cüzdanı , vesikalık fotoğraf, yüksek öğrenim diploması, KPSS sonuç belgesi, Yabancı Dil Belgesi gibi belgeler talep edilecek. Detaylı bilgilendirme www.dhmi.gov.tr adresinden temin edilebilecek. Daha fazla personel alımını takip etmek, tüm kamu ve özel sektör iş fırsatlarından anında haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA