Devlet Demiryollarına 157 Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Tarihleri ve Detaylar

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne 157 Kadrolu işçi alımı için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Devlet Demiryollarına 157 Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Tarihleri ve Detaylar

Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazete ve TCDD 'nin resmi internet sayfalarından ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla yapılan duyuruda TCDD'ye 157 kadrolu işçi alımı yapılacağı belirtilmiş, ilgili alıma başvuruların İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceği açıklanmıştı.

TCDD Personel alımı duyurusunda alımla ilgili, "İLANIMIZ 15.11.2018 TARİHİNDE İŞKURDA YAYINLANACAKTIR. Şirketimiz işyerlerine çeşitli sanat kollarında işe alınacak 157 işçi için iş gücü talebimiz ilan edilirken İş Tanımı ve Genel Şartlar bölümünde duyurulacak hususlar İŞKUR'ca bildirilen nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava katılmak için aşağıda belirtilen belgelerin fotokopileri ile TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü web sitesinde (www.tcddtasimacilik.gov.tr.) yayınlanacak 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu eksiksiz olarak doldurarak 10.12.2018- 14.12.2018 tarihleri arasında, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır." ifadelerine yer verilirken, işçi alımı sözlü sınavlarının 2019 yılı 2. haftası itibariyle Ankara'da yapılacağı belirtilmişti. İşe başlatılan işçilerin deneme sürecinden geçirileceğine de yer verilen resmi duyuruda, başvuruda bulunacak adaylardan öğrenim belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, askerlikle ilgili durumu gösterir belge, KPSS sonuç belgesi talep edileceği belirtildi.

Alımlar Tren Makinisti ve Vinç operatörü ve Elektrikçi pozisyonları için yapılacak. Detaylar 15 Kasım tarihinden itibaren İŞKUR resmi sitesinden öğrenilebileceği gibi yine ilgili alıma başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.