7 Ekim 2018 KPSS Genel Kültür Soruları Zor Muydu, Kolay Mıydı? Sınav Yorumları

7 Ekim 2018 KPSS Ortaöğretim heyecanı az önce sona erdi.  Milyonlarca kişinin memurluk hayallerinde ilk adım olarak görülen KPSS'ye geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yoğun katılım olduğu gözlemlenirken, her sene sınav saati yüzünden karşılaşılan manzaralara bu sene de rastlanıldı.

7 Ekim 2018 KPSS Genel Kültür Soruları Zor Muydu, Kolay Mıydı? Sınav Yorumları

Sınav saati konusunda ÖSYM'nin tüm uyarılarına rağmen çeşitli nedenlerle yetişemeyen adaylar sınav salonuna alınmadıkları için tepki gösterdi. Sınava giren adaylardan edindiğimiz ilk bilgilere göre KPSS Ortaöğretim ne kolay ne de zor bir sınavdı.

Özellikle Türkçe sorularındaki paragraflar adayları süre konusunda terletirken, matematik de her yıl olduğu gibi en zor soruları barındıran test kısmı oldu. Genel Kültür testinde bu yıl sorulan soruların bir kısmını birazdan siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Gelişmeleri takip etmek için kamu personeli alımları grubuna girebilir ya da kamu bülteni uygulamanıza gelecek bildirimlere göz atabilirsiniz.

KPSS LİSE SINAV SORULARI KOLAY MIYDI?

Peki size göre sınav soruları kolay mıydı, zor muydu, KPSS'ye giren adaylar yorumlarını sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirler.

SINAV SORULARI BİRAZDAN KAMU BÜLTENİ SİTESİNDE!

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA