7 Bin Yeni Bekçi Alımı Yapılacak! Tarih Netleşti! İşte Sınav Merkezleri

İçişleri Bakanlığı'nın 7 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için heyecan dorukta. Bekçi alımı yazılı sınav tarihi, yazılı sınav merkezleri, sınav saati ve önümüzdeki dönem bekçi alımlarına ilişkin tüm gelişmeler kamu bülteni haber sitesinde...

7 Bin Yeni Bekçi Alımı Yapılacak! Tarih Netleşti! İşte Sınav Merkezleri

İçişleri Bakanlığı'nın 7 bin yeni bekçi alımı için beklenen duyuru geçtiğimiz günlerde Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından yayımlanmıştı. 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine giriş sınavı çerçevesinde Temmuz ayı içerisinde (09-23 Temmuz 2018) başvuruları alınan ve ön sağlık kontrolleri tamamlanan bekçi adayları için yazılı sınav tarihi netleşti.

sahabet giriş target="_blank">Önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek çarşı ve mahalle bekçisi alımlarından anında haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın. Hemen Kamu Bülteni uygulamasını indirmek için TIKLAYIN.

SINAV HANGİ TARİHTE, SAAT KAÇTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından (www.pa.edu.tr) 20 Eylül 2018 tarihinde yapılan resmi duyuruda sınav tarihinin 20 Ekim 2018 Cumartesi olduğu belirtilirken, sınavın sabah saat 10.00'da gerçekleştirileceği bildirildi. Polis Akademisi duyurusunda "1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı kapsamında 09-23 Temmuz 2018 tarihleri arasında şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla geçerek yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylara 20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da “Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı” yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca gerçekleştirilecek yazılı sınav için 10 merkez belirlendi.

7 BİN BEKÇİ ALIMI SINAV MERKEZLERİ

Bu merkezler, "İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum, Batman" olarak açıklandı.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ MEB'DEN TEMİN EDİLECEK!

Sınav giriş belgeleri Milli Eğitim Bakanlığı'nın www.meb.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak.