7 Bin Yeni Bekçi Alımı Sınav Yerleri Açıklanacak

İçişleri Bakanlığı EGM Polis Akademisi Başkanlığı 7 Bin Bekçi alımı sınav yerleri açıklanıyor. Sınav ne zaman yapılacak, sınavda kaç soru yer alacak, hangi şehirlerde bekçi alımı sınavı yapılıyor? bu soruların yanıtı ve bekçi alımı ile ilgili tüm gelişmeler kamu bülteni haber sitesinde.

7 Bin Yeni Bekçi Alımı Sınav Yerleri Açıklanacak

İçişleri Bakanlığı'nın 7 bin yeni bekçi alımı için yazılı sınav süreci başlıyor. MEB , yazılı sınav yerlerini bugün açıklayacak. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) , Polis Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. 9-23 Temmuz 2018 tarihleri arasında 7 bin yeni bekçi alımı için binlerce adaydan ön bvaşvurular toplanmıştı.

BEKÇİ ALIMI SINAVLARI 9 ŞEHİRDE YAPILACAK

20 Ekim 2018 tarihinde İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum ve Batman illerinde gerçekleştirilecek yazılı sınav için sınav giriş belgeleri bugün Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden açıklanacak. Bekçi adayları yazılı sınavda, 100 soruyu 120 dakika içerisinde yanıtlamak için ter dökecek.

BEKÇİ ALIMI SINAVINDA EN AZ 50 PUAN ŞARTI

Sınava giren adayların en az 50 puan almış olması gerekiyor.  7 Bin Yeni Bekçi alımı için sınav süreci ve atama işlemleriyle ilgili tüm gelişmeler Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi sitesinden takip edilebilecek. Yeni bekçi alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizi Kamu Bülteni uygulaması üzerinden bilgilendirmeyi sürdüreceğiz

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA