7 Bin Yeni Bekçi Alımı Sınav Soruları ve Sonuçlarının Açıklanma Tarihi

Polis Akademisi Başkanlığı Çarşı ve Mahalle Bekçiliği 1. Dönem Yazılı sınavı dün başarıyla gerçekleştirildi. Sınava giren binlerce aday sınav soruları ve bekçi alımı sınav sonuçları için bekleyişe başladı. EGM ,Polis alımları için POMEM, PMYO , PAEM süreçleri devam ederken, Bekçi alımı için de yazılı sınav gerçekleştirdi. PÖH alımı için ise bekleyiş sürüyor.

7 Bin Yeni Bekçi Alımı Sınav Soruları ve Sonuçlarının Açıklanma Tarihi

Emniyet Teşkilatı polis, bekçi alımlarını sürdürüyor. POMEM, PMYO, PAEM için süreçler devam ederken, çarşı ve mahalle bekçisi alımı için de süreç resmen başladı. Binlerce aday bekçi alımı için yazılı sınava girdi.İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum, Batman Şehirlerinde gerçekleştirilen Polis Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı sınavında adaylar 120 dakikada 100 soruya doğru yanıt vermek için ter döktü. 

BEKÇİ ALIMI SINAV SORULARI VE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçilik yazılı sınavında yer alan sınav sorularının 22 Ekim 2018 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı'nca paylaşılacağı, Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için sınav sonuçlarının yine ilgili internet sayfası üzerinden 7 Kasım 2018 tarihinde ilan edileceği öğrenildi.  Emniyet Genel Müdürlüğü'nün merkez teşkilatı tarafından gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar, ihtiyaç duyulan bölgelerde çarşı ve mahalle bekçisi olarak görev yapmaya başlayacak.

Bekçi alımı ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmek yeni bekçi alımı haberlerinden haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

BEKÇİ ALIMIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE İNDİR.