7 Bin Bekçi Alımı için Heyecan Dorukta! Sınav Giriş Belgeleri için Tarih Belli Oldu

İçişleri Bakanlığı 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği giriş sınavı için heyecan dorukta.7 bin bekçi alımı yazılı sınav tarihi, sınav giriş belgesi için duyuru tarihi ve diğer detaylar netleşti. Bekçi adayları 20 Ekim 2018 tarihinde 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine giriş sınavı heyecanı yaşayacak. Sınav giriş belgeleri 11 Ekim'de Milli Eğitim Bakanlığı'nca yayımlanacak.

7 Bin Bekçi Alımı için Heyecan Dorukta! Sınav Giriş Belgeleri için Tarih Belli Oldu

7 Bin Yeni Bekçi Alımı Sınav Giriş Belgeleri MEB'den Alınacak !

İçişleri Bakanlığı'nın 7 bin yeni bekçi alımı için heyecan dorukta. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine giriş sınavı çerçevesinde 9-23 Temmuz 2018 tarihlerinde ön başvuruları alınan binlerce bekçi yazılı sınav sürecini beklemeye konuldu. 

7 Bin Bekçi Alımı Sınavı 20 EKİM 2018 Tarihinde Yapılacak

Akademiden yapılan resmi bilgilendirmede 7 bin bekçi alımı için yazılı sınavın 20 Ekim 2018 Cumartesi günü yapılacağı belirtilmiş, sınavın saati 10:00 olarak açıklanmıştı. Binlerce kişinin merakla beklediği sınav için MEB sınav giriş belgelerini 11 Ekim 2018 tarihinde www.meb.gov.tr üzerinden yayımlayacak. 

BEKÇİ ALIMI SINAVININ YAPILACAĞI MERKEZLER BELLİ OLDU

Sınavlar İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum, Batman'dır illerinde gerçekleşecek. 

YENİ DUYURULARI KAÇIRMAK İSTEMEYEN BİNLERCE KİŞİ KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRİYOR

Yeni Bekçi alımı haberlerinden anında haberdar olmak diğer kamuya personel alımları ve özel sektör iş fırsatlarını kaçırmamak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirin. Kamu Bülteni Uygulaması için TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA

İlgili Haberler