2018 KPSS Lise Tercih Tarihleri Belli Oldu

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonuçları ile merkezi atama tercih işlemleri ne zaman yapılacak? KPSS Lise, Önlisans, Lisans tercih tarihleri ve sınavların sonuç tarihleri belli oldu. 

2018 KPSS Lise Tercih Tarihleri Belli Oldu

7 EKİM 2018 KPSS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2018 KPSS Ortaöğretim heyecanı bugün saat 10.15'te başladı. Milyonların hayalini kurduğu memurluk için ilk adım olarak görülen Kamu Personeli Seçme Sınavının bugün gerçekleşen oturumunda yoğun katılım gözlemlendi. Lise KPSS sınav soruları yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken, adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve tercih tarihlerini merak etmeye başladılar. 

KPSS Lise Tercih Tarihleri

ÖSYM tarafından paylaşılan sınav takvimine göre ilgili sınavın sonuçları 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak. Memur adayları sınav sonuçlarına ilişkin tüm gelişmeleri ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan www.osym.gov.tr üzerinden takip edebilecekler. 2018 KPSS Lise sonuçlarıyla merkezi atama işlemleri için ise adayların Aralık ayını beklemesi gerekiyor. KPSS 2. Atama tercihleri aralık ayı içerisinde yapılacak. Merkezi atamalarda kontenjanın nasıl olacağı belirsizliğini korurken, ilgili atamada kadro sayısının az olması bekleniyor. Özetle adaylar açıktan kamu personeli alımlarını takip etmeyi sürdürecekler gibi duruyor. Gelişmelerden siz değerli ziyaretçilerimizi haberdar etmeyi sürdüreceğiz.

KAMUBULTENİ.COM  - ANKARA