2018 İSG 2. Dönem Başvuruları için Son Günlere Girildi

2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2018-İSG) için ÖSYM üzerinden başvuru işlemleri 7 Kasım 2018 tarihinde sona erecek.

2018 İSG 2. Dönem Başvuruları için Son Günlere Girildi

ÖSYM tarafından uygulanan 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2018-İSG) 2. Dönem için başvuru sürecinde son günlere gelindi.

7 Kasım 2018 tarihine kadar adaylar ais.osym.gov.tr adresi üzerinden ilgili sınava başvurularını yapabilecekler. 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2018-İSG) 15 Aralık 2018 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde uygulanacak.

5 Ayrı sertifikadan (İş Yeri Hekimliği Testi , C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testi, B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testi, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testi , Diğer Sağlık Personeli Testi) gerçekleştirilecek sınava ait sınav giriş belgeleri sınav tarihine kısa bir süre kala ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden (ais.osym.gov.tr) temin edilebilecek. Her yıl 2 dönem halinde gerçekleştirilen 2018 İSG'nin birinci dönemi için başvurular 5-12 Nisan 2018 tarihleri arasında alınmış, Sınav 20 Mayıs'ta gerçekleştirilmişti.

Bu arada milyonlarca insan KPSS heyecanı yaşıyor. Memurluğa girişte ilk adım olarak görülen Kamu Personeli Seçme Sınavı bugün ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. Sınava ait sonuçlar ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzerinden 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak. KPSS puanlarıyla merkezi atama için Aralık ayı belirlendi. Detaylar ÖSYM'nin resmi sitesinden takip edilebilecek. Kamu personeli atamalarıyla ilgili tüm süreci yakından takip etmek, alımlardan anında haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.