16 Bin 100 Memur Alımı Müjdesi-İşte Alım Yapılacak Kadrolar

Adalet Bakanlığı 'na 16 bin 100 kamu personeli alımı müjdesi geçtiğimiz gün gelmişti. Peki en az lise mezunu adaylar arasından gerçekleştirilecek alım hangi kadrolara yapılacak? Detaylar haberimizde.

16 Bin 100 Memur Alımı Müjdesi-İşte Alım Yapılacak Kadrolar

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül 'den personel alımı müjdesi.

Geçtiğimiz gün sosyal mdya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bakanlık bünyesine 16 bin 100 personel alımı yapacaklarını söyledi. Bakan Gül 'ün açıklamasının ardından emur adayları, bizlere mesaj yollayarak başvuru şartlarının ne olacağını, hangi kadrolara alım yapılacağını, ilanın ne zaman yayımlanacağını sordu. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların kafalarındaki soruları yanıtlamak üzere bu haberimizi kaleme aldık. Bu haberimizde alım yapılacak kadroları yazdık. Önümüzdeki günlerde ilan tarihi ve yeni ilanda başvuru şartlarını da haber olarak yazacağız. Yeni haberlerden ve ilanlardan bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

BAKAN GÜL 'ÜN AÇIKLAMASI

Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Bakan Gül, "1000 adli hakim ve savcı için müracaatı aralık ayında alacağız. 100 idari yargı hakimi, 15 bin de personel alacağız." ifadelerini kullandı.

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Adalet Bakanlığı personel alımı için ilan tarihi belli değil. Bakanlık geçtiğimiz Mayıs ayında ilan yayımlamış ve çok sayıda kadro alımı yapmıştı. Yeni ilanda da aşağıdaki kadrolara memur alımı yapılacak.

İnfaz ve koruma memuru, ceza infaz kurumu kâtibi, sağlık memuru,   teknisyen,  şoför, aşçı,  kaloriferci, zabıt kâtibi, mübaşir,  teknisyen, İcra katibi, avukat,  istatistikçi,  hizmetli,  psikolog ve sosyal çalışmacı.

YENİ HABERLERDEN, MEMUR ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER