10 Bin Polis 12 Bin Asker Alınacak (Uzman Çavuş , Sözleşmeli Er, Uzman Onbaşı)

Emniyet Genel Müdürlüğü 9 bin erkek 1000 kadın polis alımı, MSB ise 12 binin üzerinde askeri personel alımı yapacak.

10 Bin Polis 12 Bin Asker Alınacak (Uzman Çavuş , Sözleşmeli Er, Uzman Onbaşı)

Ekim sonuna kadar hem Polis Akademisi Başkanlığı hem de Milli Savunma Bakanlığı yeni personel alımı süreçlerini tamamlayacak. Polis Akademisi Başkanlığı 10 bin polis alımı için geçtiğimiz günlerde duyuruya çıkmış, bu alım için kadın kontenjanını 1000 erkek kontenjanını 9 bin olarak açıklamıştı.

Milli Savunma Bakanlığı da Kara , Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına 12 binin üzerinde sözleşmeli er ve erbaş alımı gerçekleştirecek. TSK ayrıca ilköğretim mezunları arasından uzman onbaşı, en az lise ve dengi okullardan mezun gençlerden de uzman çavuş alımı yapacak. Polis Akademisi Başkanlığı'nın Polis Alımıyla ilgili tüm süreç Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesi üzerinden takip edilebilecek. MSB Kuvvet Komutanlıklarına personel alımı için de adaylar Personel Temin sayfası üzerinden online olarak başvurularını yapabilecekler.

Kamuya yeni memur alımı, işçi alımları, zabıta ve itfaiye alımları da yapılacağı öğrenildi. Alımları kaçırmamak için Kamu Bülteni uygulamasını indirmeyi, alımlarla ilgili diğer kadın-erkek adaylarla iletişime geçmek, arkadaşlık kurmak ve soru sormak için memur adayları yardımlaşma grubuna katılabilirsiniz.

MEMUR ADAYLARI GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN.

KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.