Yeni Asayiş Alımı İçin Önemli Gelişme: Jandarma'dan Uzman Erbaş Atama Duyurusu

Son dakika haberi: Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan uzman erbaş atama duyurusu geldi. Yeni asayiş uzman erbaş alımı için gelişme yaşandı. İşte uzman erbaş atama duyurusu ve diğer detaylar.

Yeni Asayiş Alımı İçin Önemli Gelişme: Jandarma'dan Uzman Erbaş Atama Duyurusu

Son dakika haberi: Jandarma 'dan atama duyurusu.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında , asayiş, lojistik ve Bot Serdümeni  sınıflı uzman erbaşların Safranbolu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı emrine atamalarının yapıldığına yer verildi. 

Jandarma 'dan yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

UZMAN ERBAŞ ATAMA SONUÇLARI DUYURUSU SAFRANBOLU JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI EMRİNE ATANAN ASAYİŞ, LOJİSTİK VE BOT SERDÜMENİ BRANŞLI

>>> Atama sorgulama sayfası için TIKLAYIN

YENİ ASAYİŞ ALIMI YOLDA

Jandarma asayiş sınıfı uzman erbaşların atamalarının yapılmasının ardından yeni dönem uzman erbaş alımı için süreç hızlandı. 2018 yılı boyunca yapılmayan asayiş ve komando sınıfı uzman erbaş alımlarnın 2019 yılında yapılması bekleniyor. Söz konusu ilan içöin Şubat ayı kritik dönem olarak görülüyor. Şubat ayında ilanın yayımlanması ve alımların yapılması bekleniyor. 

UZMAN EBRAŞ ALIMI YAPILIYOR

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2019 yılı uzman erbaş alımı duyurusu geçtiğimiz gün geldi. İlk olarak kamubulteni.com 'da yer alan uzman erbaş alımı ilanındna, kamubulteni takipçileri ilk olarak haberdar oldu. Siz de tüm uzman erbaş alımlarından, jöh, pöh alımlarından bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KKK en az ilkokul mezunu uzman erbaş alımı yapıyor. 11 farklı branşa yapılan uzman erbaş alımının başvuru detayları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN