Müjde Gelmişti: Kadın-Erkek Jandarma Alımı Yapılacak

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki karakollara personel alımı yapılacak. Kadın-erkek adaylar arasından güven masalarında çalıştırmak üzere personel alımı için son bilgiler haberimizde. İşte detaylar.

Müjde Gelmişti: Kadın-Erkek Jandarma Alımı Yapılacak

Jandarma 'ya güven masası kurulacak.

EGM 'den sonra Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki karakollara da güven masası kurulacak. Ülke genelinde bulunan jandarma karakollarında istihdam etmek üzere yapılacak jandarma alımında ilan için bekleyiş başladı. 

SÜLEYMAN SOYLU AÇIKLADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , geçtiğimiz gün katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu yaptığı açıklamada Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde tüm karakollara güven masaları kurulduğunu , güven masalarına 3 bin kadın polis alımı yapıldığı ve adayların eğitime alınmaya başladığını söyledi.

Vatandaşların karakollara geldiğinde başvuru yapacakları ilk adres olarak kolaylık sağlayacak güven masaları , jandarma karakollarına da kurulacak.

Türkiye genelinde bulunan tüm jandarma karakollarına yaplacak alım için müjdenin gelmesinin ardından detaylar araştırılmaya başlandı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde alıma dair son bilgilere yer verdik.

KADIN-ERKEK ADAYLAR BU ADRESTE

Diğer adaylarla bilgi alış verişi için >>>  TIKLA KATIL

SADECE KADIN ALIMI MI YAPILACAK

Kırsal kesimlerde kurulan jandarma karakolları , köylerde , kasabalarda yaşanan olaylara müdahale etmektedir. Kırsal alanda olması nedeniyle jandarma güven masalarına hem kadın hem de erkek alımı yapılması bekleniyor. 

İLAN NE ZAMAN GELECEK?

Jandarma karakollarına personel alımı için ilan duyurusunun bu yıl gelmesine zor gözüyle bakılıyor. Aralık ayında söz konusu alım ile ilgili açıklamanın gelmesi ve 2020 yılında alım için ilana çıkılması bekleniyor.

İlana başvuru duyurusu geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN