Karakollara Jandarma Alımı Yapılacak

Jandarma Karakollarına personel alımı için açıklama geldi. Yapılan açıklamada , Türkiye genelindeki 75 jandarma karakoluna alım yapılacağı , alınacak adayların güven masalarında çalıştırılacağına yer verildi. İşte açıklama ve son bilgiler.

Karakollara Jandarma Alımı Yapılacak

75 jandarma karakoluna güven masası kurulacak.

8 ay önce EGM bünyesinde yeni bir birim kuruldu. 81 şehirde bulunan tüm polis karakollarında güven masaları kuruldı. Bu yıl hayata geçirilen Güven Masası uygulamasına kısa sürede on binlerce kişi başvuru yaptı.

Vatandaşlar karakola geldiğinde onlara yardımcı olmak, sorunlarını dinlemek, şikayetlerine göre onlara yardımcı olmak için kurulan güven masalarına 186 bin 460 kişi başvuru yaptı.

Yapılan başvuruların büyük çoğunluğu polis merkezlerinde sonuçlandırıldı. Tüm bu başvurulardan 29 bin 900 'ü diğer emniyet birimlerine aktarılırken 14 bin 637 'si ise adliyeler ve diğer kamu kurumlarınca sonuçlandırıldı. 

JANDARMA KARAKOLLARINA DA AÇILACAK

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, ülke genelinde 75 jandarma karakoluna da güven masası kurulacağı , kurulacak güven masalarında çalıştırmak üzere kadın-erkek jandarma alımı yapılacağına yer verildi. 

Kadın-erkek jandarma adayları bu sayfada >> TIKLA KATIL

3 BİN POLİS ALIMI YAPILMIŞTI

EGM güven masalarına ilk etapta 3 bin kadın polis alımı yapıldı. Bu alım ile 3 bin aday şimdi eğitim merkezlerinde. Eğitimlerini tamamlayan kadın adaylar karakollarda görev yapmaya başlayacak.  Kadın adaylara polislik eğitimlerinin yanı sıra halkla ilişkiler ve uzmanlık gerektirecek diğer konularda eğitimler veriliyor.

Jandarma alımı yapılacağı açıklaması geldi ancak kaç alım yapılacağı , başvuru şartlarının henüz ne olacağı belli değil.

JANDARMA ALIMI DUYURUSU GELDİĞİ ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN