Jandarma'ya 27 Bin Yeni Personel Alımı Yapılacak (Memur-Subay-Astsubay-Uzman Erbaş Alımı)

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'na 2019 yılı içerisinde 27 bin yeni personel alımı ( memur alımı, uzman erbaş alımı, sözleşmeli er alımı, subay alımı, astsubay ve uzman erbaş alımı) yapılması planlanıyor. Subay-astsubay alımı ve uzman erbaş alımı ilanları şimdiye kadar yayımlanmış durumda. Memur alımı için ise adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. İşte detaylar.

Jandarma'ya 27 Bin Yeni Personel Alımı Yapılacak (Memur-Subay-Astsubay-Uzman Erbaş Alımı)

Jandarma Uzman Erbaş, Subay-Astsubay İlanlarının Ardından Memur Alımı Duyurusu Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2019 yılı personel alımları büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz haftalarda astsubay alımlarıyla ilgili başvuru sürecinin sona ermesinin hemen ardından uzman erbaş alımı duyurusu yayımlayan Jandarma Genel Komutanlığı, kısa süre önce de subay alımı için ilana çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı subay alımı başvuru işlemleri jandarma'nın personel temin sayfası üzerinden devam ediyor. İlgili alımların ardından Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına memur alımı da yapılması bekleniyor.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ MEMUR , PERSONEL ALIMLARI VE ÖZEL SEKTÖR İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI'NA 27 BİN YENİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şubat ayının sonunda Jandarma Genel Komutanlığı'nda düzenlenen 2018 yılı Emniyet ve Asayiş Değerlendirme Toplantısına katılmış burada Jandarma Genel Komutanlığı'nın personel alımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu. 2019 yılı için Jandarma Genel Komutanlığı'na 27 bin personel alımı yapılacağını açıklayan Soylu'nun bu açıklamalarından kısa süre sonra astsubay alımı , uzman erbaş alımı ve subay alımı duyuruları art arda gelmişti. Memur adayları ise İçişleri Bakanlığı'nın yeni sivil memur alımı duyuruları yayımlamasını bekliyor. Yeni alımlarla ilgili gelişmeler oldukça siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Jandarma Genel Komutanlığı Personel alımlarıyla ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA