Jandarma Komando-Asayiş Alımı Başvurusu Bitiyor-İşte Uzman Erbaş Maaşı ve JÖH Alımı

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı uzman erbaş alımı başvurusu için son günlere girildi. İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları, başvuru ekranı, detayları ve uzman erbaş 2019 yılı maaşları.

Jandarma Komando-Asayiş Alımı Başvurusu Bitiyor-İşte Uzman Erbaş Maaşı ve JÖH Alımı

Jandarma 2019 yılı uzman erbaş alımı başvurusu bitiyor.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan duyuruda asayiş ve komando branşlarında istihdam etmek üzere 22 bin uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak uzman erbaş alımında başvurular 4 Nisan günü sona eriyor. 

Başvurular için son günlere girilmesi ile birlikte biz de kamubulteni.com olarak başvuru yapamayan adayları uyarmak, başvuru yapan adayları bilgilendirmek için bu haberimizi kaleme aldık.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

MÜLAKATLARA ÇAĞRILACAK ADAYLAR

BAŞVURU EKRANI

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. 

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

Açılan sayfada e devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra bilgilerinizi doldurun ve tüm bilgilerinizi eksiksiz şekilde soldaki menüden girdikten sonra başvurunuzu yapın.

UZMAN ERBAŞ MAAŞI

Jandarma uzman çavuşlar 4 bin 500 TL ile 6 bin TL arasında maaş almaktadır. Bu maaşa operasyon tazminatı da eklenince maaş daha da artmaktadır. Öte yandan görev yapılan şehre göre de maaş farklılık göstermektedir. 

Jandarma bünyesinde uzman erbaş olan adaylar meslek içinde ihtiyaca göre özel harekat branşına geçebilmektedir. 

BAŞVURU SONUÇLARI

Sonuçların ne zaman açıklanacağı bilinmiyor. Kamubulteni.com olarak sonuçları anbean takip ediyoruz. Sonuç duyurusu geldiğinde bildirimle haberdar olmak , yeni JÖH-PÖH alım ilanı geldiğinde bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ SPOR MÜLAKATI

Uzman erbaş mülakatına çağrılan adaylar aşağıdaki spor aşamasından geçmektedir.