Jandarma Genel Komutanlığı Kadın-Erkek Astsubay Alımı Ön Başvuru İşlemleri 13 Mart'ta Sona Erecek

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın 3375 sözleşmeli astsubay alımı için ön başvuru işlemleri Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden 13 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek. Geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazete ve çeşitli basın yayın organları aracılığıyla art arda yapılan duyurularda Jandarma Genel Komutanlığı'na 3375 sözleşmeli astsubay , Sahil Güvenlik Komutanlığı'na 300 astsubay alımı yapılacağı açıklanmış, ilgili alımlara başv

Jandarma Genel Komutanlığı Kadın-Erkek Astsubay Alımı Ön Başvuru İşlemleri 13 Mart'ta Sona Erecek

Jandarma Genel Komutanlığı Kadın-Erkek Astsubay Alımı Ön Başvuru İşlemleri 13 Mart'ta Sona Erecek

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın 3375 sözleşmeli astsubay alımı için ön başvuru işlemleri Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden 13 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek. Geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazete ve çeşitli basın yayın organları aracılığıyla art arda yapılan duyurularda Jandarma Genel Komutanlığı'na 3375 sözleşmeli astsubay , Sahil Güvenlik Komutanlığı'na 300 astsubay alımı yapılacağı açıklanmış, ilgili alımlara başvuruların Jandarma Genel Komutanlıuğı resmi sitesinden 25 Şubat ile 13 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşeceği vurgulanmıştı. Başvuru sırasında adayların e-Devlet şifresi kullanması gerekiyor.

Başvuru genel ve özel şartlarına www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr adreslerindeki kılavuzlardan erişim sağlanabiliyor. DPB'de de '2019 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINA VE SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINA MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY ALINACAKTIR' başlığı ile yayımlanan duyuruda 'Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim-öğretim görecek, Jandarma Genel Komutanlığının erkek/kadın muvazzaf/sözleşmeli astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının erkek/kadın sözleşmeli astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla ön başvurular 25 Şubat - 13 Mart 2019 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. Başvuruların başlama ve bitiş saatleri alım yapılacak Muvazzaf/Sözleşmeli branşları, alım şartları ve diğer detaylar; www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr adreslerinde yer alan “2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” ve “2019 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu”nda belirtilmiştir.' ifadelerine yer verilmiş, adaylarda aranacak başvuru özel şartlarının yanı sıra genel nitelikler aşağıdaki gibi sıralanmıştı.