Jandarma Alımı Başvurusu İçin Son Saatler-Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Jandarma Genel Komutanlığı 22 bin uzman erbaş alımı başvurusu için son saatlere girildi. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Sonuçlara hangi sayfadan ulaşabilirim? İşte detaylar.

Jandarma Alımı Başvurusu İçin Son Saatler-Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Jandarma uzman erbaş alımı başvurusunda son saatler.

Jandarma Genel Komutanlığı, asayiş ve komando branşlarında istihdam etmek üzere uzman erbaş alımı yapıyor. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak uzman erbaş alımında başvurular 4 Nisan (Bugün) saat 17.00 'da sona eriyor. Başvurularda son saatlere girilmesi ile birlikte Jandarma 'dan uyarı geldi. Yapılan son dakika uyarısında başvuruların saat 17.00 'da sona ereceğine yer verildi.

Asayiş ve komando branşlarında uzman erbaş olmak isteyen adayların saat 17.00 'a kadar müracaatını yapması gerektiğine yer verildi.

YAŞ ŞARTI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak,

Nüfus kaydına göre 04 Nisan 2019 tarihi itibarıyla yirmi (20) yaşından gün almış olmak ve yirmi yedi (27) yaşını bitirmemiş olmak [04 Nisan 2000 (dahil)  - 01 Ocak 1992 (dahil) tarihleri arasında doğanlar]

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak,

ASKERLİK

İlana başvuru yapacak adaylarda askerlik şartı aranmamaktadır. 

BAŞVURU EKRANI

Uzman erbaş alımı başvuru ekranı için TIKLAYIN

SPOR AŞAMASI

JÖH OLMA ŞANSI

Jandarma bünyesinde uzman erbaş olan adaylar, meslek içinde ihtiyaca göre özel harekat branşına geçebilmektedir. 

SONUÇLAR

Uzman erbaş alımı sonuç açıklama tarihi henüz belli değil. Geçtiğimiz yıllarda yapılan alımların sonuçları , başvuruların sona ermesinden 1 ay sonra açıklanmıştı. Kamubulteni.com olarak başvuru sonuç sürecini anbean takip edeceğiz. Sonuçlar geldiğinde ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız aşağıdaki linklerden kamubulteni mobil uygulamasını indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN