Jandarma 2019 Yılı Uzman Erbaş Alımında Yeni Gelişme

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımında yeni gelişme. Jandarma, bugün adaylara yolladığı mesajda 2017/10 kapsamında sürecin tamamlandığını belirtti ve yeni alım için yol açıldı. İşte uzman erbaş alımına ilişkin son bilgiler.

Jandarma 2019 Yılı Uzman Erbaş Alımında Yeni Gelişme

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaşlık için yeni gelişme !

Jandarma Genel Komutanlığı, en kapsamlı uzman erbaş alımını en son 15 ay önce yapmıştı. 2017/10 kapsamında yapılan komando uzman erbaş alımı öncesi askerlik şartı kaldırıldı ve uzman erbaşlıkta yaş şartı 27 'ye yükseltildi. Yaş haddinin yükseltilmesi ve askerlik şartının kaldırılmasının ardından ilan yayımlanmış ve yüz binden fazla kişi uzman erbaş olmak için başvurusunu yapmıştı.

Yüz binden fazla uzman erbaş adayının başvuru yapması sonucu on binden fazla alım oldu. Alım da fazla olunca komando ve asayiş uzman erbaş alımı için 2018 yılında ilana çıkılmadı. 2018 yılında yapılacak alım sayısı , 2017/10 kapsamında karşılandı. 

BUGÜN MESAJ GELDİ

2017/10 kapsamında uzman erbaşlığa başvuru yapan adaylara bugün Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan mesaj geldi. Gelen mesaj şu şekilde;

Memur, personel alımları için TIKLAYIN

BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUN ATAMASI YAPILDI

Jandarma, bugün attığı mesaj ile 2017/10 alımını kazanan adayların büyük çoğunluğunu bildirdi ve bu adaylar 2019 yılı içinde atanacaktır. 

YENİ ALIM GELECEK Mİ?

Jandarma 'da en çok merak edilen konu ise , yeni uzman erbaş alımı ilanı gelecek mi sorusu. On binlerce aday, yeni dönem alımlarının ne zaman  olacağını , neden bu kadar geciktiğini sordu. 

Süleyman Soylu geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Jandarma 'ya 2019 yılında 27 bin personel alınacağını ve bunun büyük bölümünün uzman erbaşlardan oluşacağını söyledi. 

2017/10 uzman erbaşlar için de haberin gelmesinin ardından artık Jandarm uzman erbaş alımı ilanının gelmesi bekleniyor. 

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN