2019 Yılı Korucu Alımı İçin İlk Açıklama Geldi: İl ve İlçe Jandarmaya 1000 Korucu Alınacak

2019 yılı korucu alımı hakkında ilk duyuru geldi. Süleyman Soylu 'nun korucu alımı sözlerinin ardından gelen ilk açıklamada Batman 'a 1000 korucu alımı yapılacağına yer verildi.

2019 Yılı Korucu Alımı İçin İlk Açıklama Geldi: İl ve İlçe Jandarmaya 1000 Korucu Alınacak

Son dakika haberi: Batman 'a 1000 korucu alımı yapılacak açıklaması geldi.

Doğu Batı Kardeşlik Derneği Başkanı Masum Batu, yaptığı son dakika açıklamasında, Batman 'a 1000 güvenlik korucusu alımının yapılacağını belirtti.

Batu yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun bu yönde çalışmalar için talimat verdiğini belirterek, “Yapılan girişimler ve istişareler sonucu Batman geneli 1000 korucu alımı yapılacaktır. İlçemiz Sason'a yaklaşık 400 korucu alınacağı müjdesini siz değerli halkımıza buradan duyurmaktan onur duyarım. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından kamuoyuna personel alımlarına ilişkin önemli açıklamalar yapıldı. Güvenlik korucusu, köy korucusu alımı hakkında da duyuru gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu toplam yeni bin güvenlik korucusu alımı yapılacağını duyurdu” ifadelerini kullandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Bu şartlar, korucu alımı için aranan genel şartlardır. İlçe Jandarma komutanlıkları yayımladıkları ilanlarda şartları esnetebiliyor.

İLAN TARİHİ

Yapılan açıklamada 1000 korucu alımı için talimatın verildiği belirtildi. Ancak ilan tarihi konusunda net bir bilgi gelmedi. İlanın yerel seçimlerden sonra gelmesi bekleniyor.

DİĞER İLLERE DE ALIM OLACAK MI?

2019 yılı ilk korucu alımı açıklaması Batman için geldi. Diğer illere de alım olacak. Ancak alım sayısı ve alım tarihi hakkında bir bilgi henüz gelmedi.

İLANLAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İnstagram hesabımız için TIKLAYIN

Kaynak: http://batmangazetesi.com.tr/haber/15760/batmana-1000-korucu-alinacak.html