Şehirlerarası Otobüste İğrenç Saldırı İddiası: Muavin, Uyku İlacı Verip 15-20 Defa..

Son dakika haberi: Balıkesir 'den İstanbul 'a doğru giden şehirlerarası otobüste iğrenç bir taciz olayı olduğu iddia edildi.

Şehirlerarası Otobüste İğrenç Saldırı İddiası: Muavin, Uyku İlacı Verip 15-20 Defa..

ŞEHİRLERAASI OTOBÜSTE SKANDAL TACİZ İDDİASI.

İstanbul 'dan Balıkesir 'e  doğru gitmekte olan otobüste skandal bir olay meydana geldi.  İddiaya göre tekstilci olan E.B. isimli kişi, 4 Ekim 2019 günü gece saatlerinde İstanbul'a dönmek üzere Balıkesir şehirlerarası otobüs terminaline geldi ve burada otobüse bindi.

31 nolu koltuğa oturan ve yolculuğa başlayan E.B., ön ve arkasında bulunan yolcularla koltuk yatırma  meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Bu tartışma sonrası Muavin M.A. isimli kişi kadına, isterse arkadaki boş koltuklardan birine geçebileceğini söyledi. 

Kadın yerinden kalkıp arka koltuklarda boş olan yere geçti. Daha sonra muavin içecek servisine başladı. Kadının yanına gelen muavin ona "İsterseniz Türk kahvesi ikramımız da var"  dedi.

Kadın , muavinin bu teklifine "Olur" şeklinde yanıt verdi.

MUAVİN 15-20 KEZ GELDİ

Kahveyi içen kadın daha sonra uykuya daldığını söyledi. Kadının iddiasına göre kahvenin tadı acıydı ama yine de kahveyi içti. Kısa sürede uykuya daldığını söyleyen E.B. , polise verdiği ifadesinde şunları söyledi:

"Ne kadar uyuduğumu bilmiyorum. Kendime geldiğimde Dudullu'daydık. Birçok kez uyanmaya çalıştım ancak kalkamadım. Etraftaki sesleri duyabiliyordum. Bu sürede muavinin 15-20 kez geldiğini ve üzerimi örtme bahanesiyle beni taciz ettiğini hatırlıyorum. İki kez su getirdi ancak gözlerimi açıp şahsa bakamıyordum. Kendimi çok yorgun hissediyordum. Otobüs yolculuklarında molaların çoğunda inerdim ama bir kere bile inemedim. Eve gittiğimde ayakta duramıyordum."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA