Nihat Hatipoğlu'na Gelen Acun Sorusu Şaşırttı: Cevap Veremedi

Sahur programında Nihat Hatipoğlu 'na genç adamdan gelen soru gündem oldu. Nihat Hatipoğlu Acun Ilıcalı hakkında gelen soruda zor anlar yaşadı.

Nihat Hatipoğlu'na Gelen Acun Sorusu Şaşırttı: Cevap Veremedi

Canlı yayında Acun sorusu Nihat Hatipoğlu 'na zor anlar yaşattı.

Ünlü Akademisyen ve ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, önceki gün gece ATV ekranlarında yayımlanan sahur programında vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. İzleyicilerden birinin Acun Ilıcalı sorusu ise Hatipoğlu 'na zor anlar yaşattı.  Erkek seyircinin Acun hakkındaki sözleri üzerine Nihat Hatipoğlu ne cevap vereceğini bilemedi.

ACUN ILICALI 'YI KALBİMDE HİSSETMEM İÇİN NE YAPMALIYIM

Mikrofonu alan erkek seyirci, Nihat Hatioğlu 'na Acun Ilıcalı hakkında hissettiklerini şu şekilde dile getirdi ve sorusunu yönlendirdi:

"Ben küçüklüğümden beri Türkiye'deki ünlü birini çok seviyorum. 10 yıldır bu programı izliyorum bu soru daha önce sorulmadı. Ona olan sevgimi ve onun için yaptıklarımı kalbinde hissetmesi için bir dua var mı? Bu kişi de Acun Ilıcalı'nın kalbinde beni hissetmesi için ne yapmam gerekiyor."

NİHAT HATİPOĞLU CEVAP VERMEKTE ZORLANDI

Genç adamdan gelen bu soru karşısında birkaç saniye  afallayan ve cevap veremeyen Nihat Hatipoğlu şu şekilde cevap verdi:

"Allah Acun'a yardım etsin. Allah seni de hayırlı işlerle uğraşmanı nasip etsin. Delikanlımız, gencimiz, evladımız gönlünden geçeni söylüyor. Acun'u bir abi gibi seviyor."

SARILMAK İSTEDİ

Bu cevap sonrası mikrofonu yeniden eline alan genç, bu sefer de Nihat Hatipoğlu'na sarılmak istedi. Seyircisinin kalbini kırmayan ilahiyatçı ise "Sonra sarılırız" dedi.