Küçükçekmecede 5 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Suriyeli mi?

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kıza yapılan cinsel istismar saldırısı sonrası yeni gelişme az önce yaşandı ve saldırgan yakalandı. Saldırgan Pakistanlı çıktı.

Küçükçekmecede 5 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Suriyeli mi?

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kıza tecavüz eden kişi Suriyeli mi?

Son dönemlerin en korkunç olayı geçtiğimiz gün yaşandı. 5 yaşındaki biz kız çocuğu, evinin önünde kanlar içinde bulundu. İCinsel İstismara uğradığı öğrenilen ve yoğun bakıma kaldırılan kızın durumu ile ilgili amcası şu ifadeleri kullandı:

'Benim bugün haberim oldu. Çocuk şuan yoğun bakımda dedi. Dehşete düşüren olay Küçükçekmece'de dün meydana geldi. İddialara göre, henüz kimliği bilinmeyen bir kişi, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu karşıda bulunan inşaata götürerek burada istismarda bulundu. İstismar esnasında bir başka çocuğun daha inşaatta olduğu, sapığın çocuğa para vererek onu uzaklaştırmaya çalıştığı belirtildi. Mahalle sakinlerinden birisi , 'Dün öğle sıralarında oldu. İnşaatta çalışanların öğle yemeğine gittiği sırada olmuş. Kızı alıp götürmüş hatta yanında 5 yaşında başka bir çocuk da varmış, ona para vermiş. Çocuk da koşmuş komşulara söylemiş ’orada pislik yapıyorlar’ diye. Onlar artık bu şekil kaçmışlar. Biz bir kişi biliyoruz ama çocuk annesine iki kişi demiş. Çocuk kendisi kalkmış annesine gitmiş. Şuanda durumu kritik, babası felç oldu diye duydum. Annesi de yeni doğum yapmış durumu iyi değil. Bildiklerimiz bu kadar'

SALDIRGAN YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında saldırganın yakalandığını söyledi. 

Yakalanan kişi ile ilgili Valilik birazdan açıklama yapacak. Sosyal medya üzerindeki iddialara göre , saldırganın Suriyeli olduğu belirtiliyor. Ancak yapılan açıklamada saldırganın Pakistan uyruklu 18 yaşındaki bir kişi olduğu belirtildi.

Valilikten dün gelen açıklama şu şekildeydi: