Kadın Öğretmenden 5 Yaşındaki Kız Öğrenciye İğrenç Saldırı

İstanbul 'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kadın öğretmen, 5 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç saldırılarda bulundu.

Kadın Öğretmenden 5 Yaşındaki Kız Öğrenciye İğrenç Saldırı

Istanbul International Community School 'da büyük skandal.

Okulun Marmara kampüs 'ünde eğitim görmekte olan 5 yaşındaki kız öğrenci E.K. ’nın kafasında şişlikler gören annesi durumdan şüphelendi ve kızından her şeyi anlatmasını istedi. Anne ile baba duydukları karşısında dehşete düştü.

İstanbul 'un Büyükçekmece İlçesi ’nde bulunan İstanbul International Community School ’un Marmara kampüsünde anasınıfında okumakta olan 5 yaşındaki E.K. sınıf öğretmeni 49 yaşındaki Rebecca Kate Richardson tarafından darp ve istismar edildi.

Geçtiğimiz 22 Ocak tarihinde meydana geldiği belirtilen  olayda, kızının davranışından şüphelenen anne , kızına sorduğu sorulara aldığı cevapların ardından dehşete düştü ve hemen harekete geçti.

Aile öncelikle özel bir hastaneye gitti ve kızlarının yüzündeki şişlik için  darp raporu aldı. Daha sonra polise giden aile , öğretmen hakkında şikayetçi oldu. 

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili hemen inceleme başlatıldı ve olayla ilgili hazırlanan iddianamede yer alan ifadelere göre mağdur E.K., öğretmeninin sürekli kendisine ve arkadaşlarına kötü davrandığını, kafasına, koluna, eline vurduğunu ve tuvalete gittiğinde cinsel bölgelerine dokunduğunu ifade etti.

ÖĞRETMEN KÜFÜR ÖĞRETMİŞ

Anne E.K. ise verdiği ifadede kızının küfür ettiğini, bunu nereden öğrendiğini sorduğunda ‘Öğretmenim’ cevabını aldığını, kızının düzenli aralıklarla başında şişliklerin olduğunu, kızına sorduğunda öğretmeni tarafından yapıldığını anladığını aktardı.

Adli tıp tarafından yapılan inceleme sonrası verilen raporda ise şoke eden gerçekler kanıtlandı. E.K.’nın bedeninde istismar bulgularına rastlandı.

ÖĞRETMENİN İFADESİ

2013 yılından bu yana okulda görev yaptığını söyleyen Richardson ,  hiçbir zaman öğrencisiyle baş başa kalmadığını, her zaman da yanında iki yardımcı öğretmen olduğunu, öğretmenlerin öğrenciyle temasının okul yönetimi tarafından yasaklandığını ve tuvalet sırasında hiçbir öğrenciye yardım etmediğini söyledi ve hakkında yöneltilen suçlamaları reddetti.

Eylül ayında başlayacak davanın iddianamesinde cinsel istismar hakaret ve kasten basit yaralama suçu oluştuğu belirterek Richardson’ın cezalandırılması istendi.

ADLİ KONTROL ŞARTI OLMADAN SERBEST KALDI-YURT DIŞINA GİTTİ

İfadesinin ardından adli kontrol şartı getirilmeksizin serbest bırakılan Rebecca Kate Richardson ise bir süre sonra yurtdışına çıktı. Öte yandan okulun web sitesinde öğretmenin bilgileri yer almaya devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA