İstanbul'da Kâbus! Yatak Odasına Gizlice Girip, Dehşeti Yaşattı!

İstanbul'da cezaevinden izinli çıkan bir şahıs, iki çocuğunun annesi eski eşini önce bıçakladı daha sonra çaydanlıkta ısıttığı kızgın yağ ile yaktı. Vücudunun büyük bölümünde yaralar oluşan talihsiz kadının yoğun bakımdaki tedavi işlemleri devam ediyor. Korkunç olay, geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde yaşandı.

İstanbul'da Kâbus! Yatak Odasına Gizlice Girip, Dehşeti Yaşattı!

İstanbul'da Kâbus! Yatak Odasına Gizlice Girip, Dehşeti Yaşattı!

İstanbul'da cezaevinden izinli çıkan bir şahıs, iki çocuğunun annesi eski eşini önce bıçakladı ,daha sonra çaydanlıkta ısıttığı kızgın yağ ile yaktı. Vücudunun büyük bölümünde yaralar oluşan talihsiz kadının yoğun bakımdaki tedavi işlemleri devam ediyor.

Korkunç olay, geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde yaşandı.

28 yaşındaki Kübra T., Ersin Ü isimli şahısla 6 sene imam nikahıyla evli kaldı. 5 ve 3 yaşlarında iki çocuğu olan çiftin, 1.5 yıl önce ayrıldığı öğrenildi. 40 yaşındaki Ersin Ü. , bu tarihlerde hırsızlık suçundan dolayı hapse girdiği öğrenildi. Cezaevinen bir haftalığına izinli olarak çıkan şahıs , genç kadının çalıştığı iş yerne giderek burada barışma teklifinde bulundu.

Kübra T., eski eşinin barışma teklifine olumsuz yanıt verirken , iş yerinde tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından iş yerinden ayrılan şahıs, ertesi gün sabah saatlerinde Kübra T.'nin evine geldi. Balkon kapısından gizlice giren şahıs, mutfağa gitti ve burada sıvı yağı çaydanlıkta kızdırdı. Tezgahtan aldığı bıçakla önce eski eşini bıçaklayan şahıs, "Bana yar olmayacaksan, başka kimseye olamazsın" diyerek kızgın yağı da talihsiz kadının yüzüne boca etti. Yaralı kadın, polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirirken, olay yerine gelen ekiplerce ilk müdahalesi yapılan kadın daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay sonrası kaçan şahsın kısa süre içerisinde yakalanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.