İstanbul'da 16 Saatlik Su Kesintisi! Etkilenecek İlçeler Açıklandı

İstanbul'da bazı ilçelerde Çarşamba gününden perşembe günü saat 14.00'e kadar su kesintisi yaşanacak. İSKİ'den resmi açıklama geldi.

İstanbul'da 16 Saatlik Su Kesintisi! Etkilenecek İlçeler Açıklandı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan yazılı açıklamada Kağıthane Arıtma Tesisi ile İstanbul Havalimanı arasındaki imalatı tamamlanan içme suyu isale hattının bağlantı çalışmalarından dolayı 1 Mayıs Çarşamba saat 22.00'den başlamak üzere Perşembe günü saat 14.00'e kadar Eyüpsultan, Sultangazi, Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa'daki bazı mahallelere su verilemeyeceği bildirildi. İSKİ açıklamasında, ''Kağıthane Arıtma Tesisi ile İstanbul Havalimanı arasında imalatı tamamlanan içme suyu isale hattının bağlantı çalışmaları nedeniyle; 1 Mayıs 2019 Çarşamba günü 22.00 ile 2 Mayıs 2019 Perşembe günü 14.00 saatleri arasında 16 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir." ifadeleri yer alırken, su alamayacak bölgeler aşağıdaki gibi oldu: 

  • Eyüpsultan İlçesi: Alibeyköy, Karadolap, Çırçır, Akşemsettin, Güzeltepe, Emniyettepe, Mithatpaşa ve Göktürk Mahalleleri.
  • Gaziosmanpaşa İlçesi: Barbaros Hayrettin Paşa, Karadeniz, Yeni Mahalle, Karayolları, Mevlana ve Kazım Karabekir Mahalleleri.
  • Sultangazi İlçesi: Cumhuriyet, 50. Yıl, Sultançiftliği, Uğur Mumcu, Esentepe, Yunus Emre, Gazi, 75. Yıl ve Zübeyde Hanım Mahalleleri.
  • Bayrampaşa İlçesi: Cevatpaşa ve Yıldırım Mahalleleri.