İmamoğlu Açıklaması Gündem Olmuştu: İBB'de Bir İstifa Daha

İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi Hüseyin Hacıoğlu bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İmamoğlu Açıklaması Gündem Olmuştu: İBB'de Bir İstifa Daha

İBB'de bir istifa daha.

31 Mart günü yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sonrası Ekrem İmamoğlu hakkında açıklamada bulunan İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi Hüseyin Hacıoğlu' istifa ettiğini duyurdu.

23 Haziran seçimleri sonrası Ekrem İmamoğlu 'nun yine İstanbul Belediye Başkanı seçilmesi sonrası İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi olan Hüseyin Hacıoğlu dün itibariyle görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Hacıolu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Aziz İstanbullara saygı ile duyurulur

23 Haziran'da gerçekleşen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi demokratik bir ortamda gerçekleşmiş ve İstanbulluların tercih ile Ekrem İmamoğlu başkan olarak seçilmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPARK A.Ş.'de yönetici olarak sürdürdüğüm görevimi demokrasiye olan inancım ve İstanbul'a olan saygım nedeniyle 27.06.2019 Perşembe Saat 14:00 itibariyle kendi isteğimle bırakmış bulunmaktayım.. Bu kararımı İSPARK A.Ş'nin bilgilerine sunarken aynı zamanda siz saygıdeğer İstanbullularla paylaşmayı da bir görev olarak görüyorum. İstanbul'a hizmet etmek için görev alan ve alacak olan herkese başarılar diliyorum. Bugüne kadar icra ettiğim görevlerde bize güvenen Cumhurbaşkanımıza, devlet ricalin deki tüm büyüklerimize ve belediye başkanlarımızla birlikte İstanbul'a hizmet etmekten gurur duyduğum çalışma arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılarımla arz ederim.

Hüseyin Hacıoğlu"

Önceki gün ise İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, 7 Genel Sekreter Yardımcısı ve 1 hukuk müşaviri ile birlikte istifa etti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA