İBB Başkanlığı için Sandıklar Kapanıyor! 'İstanbul'da Seçimi Kim Kazandı?' Sorusu Yanıt Buluyor

İBB Başkanlığı için milyonlarca İstanbullu seçmen bugün sabah saatlerinden itibaren sandık başına gitti. Farklı şehirlerde tatilden dönen İstanbullular Esenler Otogarında yoğun kalabalık oluştururken, gün içerisinde İBB Başkan adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu aileleriyle sandık başına giderek oylarını kullandı. İstanbul'da Seçimi Kim Kazandı? Sorusu yanıt buluyor...

İBB Başkanlığı için Sandıklar Kapanıyor! 'İstanbul'da Seçimi Kim Kazandı?' Sorusu Yanıt Buluyor

İBB Başkanlığı için Sandıklar Kapanıyor! Kim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Olacak? (İmamoğlu mu, Yıldırım mı?)

İBB Başkanlığı için milyonlarca İstanbullu seçmen bugün sabah saatlerinden itibaren sandık başına gitti. Farklı şehirlerde tatilden dönen İstanbullular Esenler Otogarında yoğun kalabalık oluştururken, gün içerisinde İBB Başkan adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu aileleriyle sandık başına giderek oylarını kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da oyunu kullanarak, seçim sonuçlarının İstanbul'a hayırlı olması temennisinde bulundu. Sandıklar saat 17.00'de kapanacak ve sayım süreci başlayacak. YSK'nın seçim yasaklarını da bir kaç saat içerisinde kaldırması ve ilk tablonun gün ışığına çıkması bekleniyor.  Tüm bu gelişmelerin yanı sıra gün içerisinde YSK'ya CHP ve AK Parti'den itirazlar gitti. Bazı seçmen zarflarında milletvekili seçimleri mühürlerinin de bulunduğu, bazı zarflarda ise hiç mühür bulunmadığı belirtilen itirazlarda, ilgili zarfların da geçerli sayılması talebi yer aldı. YSK , saat 14.00'te toplanarak, itirazları değerlendirdi ve bir kaç dakika önce aldığı kararı kamuoyu ile paylaştı. Birden fazla mühür vurulan ve mühürsüz zarfların da kabul edilmesi kararlaştırıldı. İBB Seçim sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise sayım işleminin hızı ve YSK'ya bağlı. Son dakika gelişmelerini siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz.