Görev Başındaki Kadın Polise İğrenç Saldırı: Önce Taciz Etti Sonra..

İstanbul 'da meydana gelen olayda bir kişi, görev başındaki kadın polis memuruna sözlü tacizde bulundu ve onu tehdit etti.

Görev Başındaki Kadın Polise İğrenç Saldırı: Önce Taciz Etti Sonra..

İstanbul 'da kadın polise sözlü taciz.

Sabah Gazetesi 'nden Atakan Irmak bugün kaleme aldığı yazısında, kadın polise yapılan tacizi yazdı.  Bayrampaşa 'da bulunan otogarda uygulama noktasında görevl yapmakta olan kadın polisi taciz eden İrfancan A. hakkında açılan dava görülmeye başlandı.

Bayrampaşa Otogarı içinde bulunan AVM  girişinde meydana gelen olayda, uygulama noktasında görev yapmakta olan polis memuru Semra G. simli kadına, görevini yaptığı esnada İrfancan A. isimli şahıs tarafaından sözlü taciz yapıldı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Edinilen son bilgilere göre , kadın polis memuru görev yaptığı sırada yanına yaklaşan İrfancan A. isimli kişi, ona, "Güzelim rakının yanında güzel gidersin. Akşam mezeleri hazırla geleceğim" sözlerini söyledi ve ona tacizde bulundu.

Semra G. polis tanıtım kartını göstererek kendisinin memur olduğunu söyleyince bu kez şüpheli tarafından tehdit edilmeye başlandı ve tacizleri de devam etti. İkili arasında devam eden tartışma sonrası kadın polis , İrfancan A. isimli tacizciyi karakola götürdü. Şüpheli İrfancan A. verdiği ifadesinde olay sırasında alkollü olduğunu iddia ederek ne yaptığını hatırlamadığını söyledi.

ETRAFTAKİLER TANIKLIK ETTİ

Semra G. ve tacizci arasında yaşanan bu olaya şahitlik eden vatandaşlar da söz konusu olay tanıklık ederek İrfancan A. 'nın polis memuruna cinsel taciz ve tehdit içerikli hareketlerde bulunduğunu doğruladı. Hakkında "Cinsel taciz", "Basit tehdit ve kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlamaları ile dava açılan İrfancan A. önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

Şüpheli hakkında 5 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Kamubulteni.com  | Ankara