Flaş: İstanbul Havalimanı'nda Görevli Uzman Çavuş İntihar Etti

Flaş. Edinilen son dakika bilgilerine göre İstanbul Havalimanı 'nda görev yapmakta olan uzman çavuş , içtima alanında intihar etti.

Flaş: İstanbul Havalimanı'nda Görevli Uzman Çavuş İntihar Etti

Uzman Çavuş intihar etti.

İstanbul  Havalimanı 'nda görev yapmakta olan Jandarma Uzman Çavuş Barış YİĞİT isimli personel, içtima alanında intihar etti. Haberlere yansımayan , sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla öğrenilen haberde Uzman Çavuş Barış YİĞİT 'in  içtima alanında tabancası ile kalbine ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

EMUZDER BAŞKANI 'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Emekli Uzmanlar Derneği Başkanı  sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Olayın takipçisi olacaklarını söyleyen EMUZDER Başkanı Esef Merdoğlu şu ifadeleri kullandı:

"YENİ HAVA LİMANINDA İNTİHAR OLAYI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Değerli Arkadaşlar.

İstanbul yeni havaalanında görevli iken, içtima esnasında intihar eden 2018 devre jandarma kardeşimiz ile ilgili gerekli girişimlerde bulunuyoruz. 

Konu hakkında, intihar sebebini ve varsa kurumların ihmalinin tesbitini yargı yapacaktır. EMUZDER Hukuk müşavirliği konu hakkında, mütevvefa kardeşimizin ailesi ile görüşme sağlar sağlamaz harekete geçmek üzere görevlendirilmişlerdir. Ancak, çeşitli grup ve sayfalarda, emin olmadığınız hiç bir bilgiyi, belgeyi ya da videoyu lütfen paylaşmayınız.

Rahmetli kardeşimizin ailesi ile irtibatta olan arkadaşları var ise, onlardan ricamız, hem konuya tam hakim olabilmemiz için hem de aileye hukuki destek verebilmek için irtibatı sağlamak adına bizimle irtibata geçmelerini rica ediyoruz.

Hayatını kaybeden genç kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabrırlar temenni ederiz."

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kaynak: http://www.pes24.com/yasam/jandarma-uzman-cavus-ictima-alaninda-intihar-etti/10105