Dev Terör Operasyonu: 127 Adrese Baskın

Son dakika haberi: İstanbul ' terör operasyonu yapıldı. 127 adrese düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Dev Terör Operasyonu: 127 Adrese Baskın

Son dakika: PÖH'lerden dev terör operasyonu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele  Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün flaş bir operasyon düzenlendi. Uzun süredir devam eden çalışmalar sonucu iİstanbul genelinde daha önceden belirlenen 127 adrese Özel Harekat polislerinin de verdiği destek ile eş zamanlı şekilde operasyonlar düzenledi.

Düzenlenen operasyonlar kapsamında Sultangazi 'de bulunan bir binanın giriş katındaki daireye terörle mücadele ekipleri ve Özel Harekat polisleri baskın yaptı. Eş zamanlı yapılan baskınlarda polis ekipleri,  içeride bir süre arama yaptı. Bu sırada diğer ekipler de binanın çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak, olası tehlikelere karşı tetikte bekledi. Adreslere yapılan baskınlarda çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığına yer verildi.

Gözaltına alınan çok sayıda şüpheli,  Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne götürüldü ve sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kamubulteni.com  | Ankara