Damat, Kayınpederinin Dudağını Isırarak Parçaladı

İstanbul 'da meydana gelen olayda bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşinin babasına saldırdı ve onun dudağını ısırarak parçaladı.

Damat, Kayınpederinin Dudağını Isırarak Parçaladı

Kayınpederinin dudağını ısıran damat tutuklandı.

İstanbul 'un Pendik İlçesi 'nde feci bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre bir kişi , boşanmak isteyen eşinin içinde bulunduğu otomobilin yolunu kesti ve erkek kardeşleriyle birlikte beyzbol sopalarıyla onlara saldırdı. Bu kişi, otomobilde bulunan kayınpederinin dudağını ısırarak parçaladı. Saldırıyı düzenleyen Murat Gültekin'in  kardeşleri Kadir ve Ferhat Gültekin'in ardından, kendisi de tutuklandı.

DUDAĞINI KOPARDI

Adil Taşdemir ile oğlu, saldırı sonrası hastaneye gitti ve tedaviye alındı.  Dudağı ve çenesine 20 dikiş atılan kayınpeder Adil Taşdemir saldırganlardan şikayetçi oldu. Damadının uyuşturucu kullandığını ve başka kadınlarla ilişkisi olduğunu söyleyen Adil Taşdemir emniyette verdiği ifadesinde şunları söyledi:

"Kızım çalışmadığı ve evine bakmadığı için boşanma kararı aldı. Bir süre önce evime gelerek beni tehdit etti. Trafikte giderken araçlarıyla önümüzü keserek, Murat, Kadir, Ferhat ve anneleri Filiz beyzbol sopalarıyla bizi darbetti. Damadım dudağımı kopardı ve yirmi dikiş atıldı."

Ailesi ile birlikte kız kardeşine giderken kayınpederi Adil Taşdemir 'in kendilerini gördüğünü ve ona  küfrettiğini söyleyen  Murat Gültekin, "Aracı kullanan kardeşim, 'Yeter' diyerek kayınpederimin otomobilinin önüne kırdı. Araçtan ben çıktım. Kayınpederimin elinde tornavida vardı. Saldıracağını düşünerek vurdum. Araçtan inerek bana yumruk atmaya başladı. Annem araya girdi. Anneme vurdu. Bana vurmaya başladı. Kendisi benden güçlüdür. O esnada canım yanınca ben kendimi kurtarmak amacıyla dudağını ısırmışım. Nasıl ısırdığımı hatırlamıyorum." ifadelerini kullandı.

İfadesinin alınmasının ardından hakimliğe sevk edilen Gültekin , “Kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma", “Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA