Sendikadan Açıklama: TYP İşçileri İçin Çalışma Başlatıldı

Hak İş 'ten TYP çalışanları ile ilgili bir açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız yaptığı açıklamada TYP personelleri için bir çalışma başlattıklarını ifade etti.

Sendikadan Açıklama: TYP İşçileri İçin Çalışma Başlatıldı

Hak-İş 'ten TYP çalışanları açıklaması.

Sendika 'nın  Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız yaptığı son açıklamada TYP işçilerine ilişkin önemli ifadeler kullandı. 

Geçtiğimiz gün İzmir Şubesi iftar yemeğine katılan Yıldız,  yıllar süren mücadele sonrasında taşeron işçilerin KHK ile kamuya alındığını söyledi ve kapsam dışı kalan işçiler için de çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti. Öte yandan Hak İş 'in şu anda TYP emekçileri ve kapsam dışı kalan taşeron işçiler için mücadele ettiklerini söyledi.

Celal Yıldız, “Hiçbir maddi karşılığı olmamasına rağmen tamamen aidiyet duygusuyla işçilerin sorunlarıyla ilk karşılaşanlar, ilk onların dertleriyle dertlenenler sizlersiniz. Bizim için temsilcilerimizin yaptıkları çok önemli. Hepinize göstermiş olduğunuz özveriler ve mücadeleler için teşekkür ediyorum." dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Şuan da TYP emekçileri için ciddi çabalar sarf ediyoruz. İnanıyoruz ki TYP emekçileri için başlattığımız bu mücadeleden de alnımızın akıyla çıkacağız ve bu emekçi kardeşlerimizin de dualarıyla daha da çok büyüyerek yolumuza devam edeceğiz”

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA