Meslek Lisesi ve MYO Mezunlarına Kamuda İş İmkanı - Başvurular İŞKUR'dan

Meslek Lisesi ve Meslek Yüksekokulu mezunlarına kamu kurum ve kuruluşlarında iş fırsatı. Kamu Bülteni, meslek lisesi ve MYO mezunlarını yakından ilgilendiren iş ilanları ve haberlerini siz değerli ziyaretçileriyle paylaşmayı sürdürüyor.

Meslek Lisesi ve MYO Mezunlarına Kamuda İş İmkanı - Başvurular İŞKUR'dan

Meslek Lisesi ve MYO Mezunlarına Kamuda İş Fırsatı

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne Meslek lisesi ve MYO mezunlarından 198 kadrolu işçi alımı yapılacak. ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları, Kırka Bor İşletme Müdürlüğü, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü ve Kestelek Açık İşletme ve Konsantratör birimi ile Emet Bor İşletme Müdürlüğü'ne kadrolu işçi alımı yapılacağına dair resmi duyuru geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN DEVAM EDİYOR

Devlet Personel Başkanlığı, ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ile İŞKUR resmi internet sayfaları üzerinden yapılan bilgilendirmede, "Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 60, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 48, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 26, Kestelek Açık İşletme Konsantratör Birimine (M.Kemalpaşa/ BURSA) 4 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 60 olmak üzere toplam 198 sürekli işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır." ifadelerine yer verilmiş, başvuru işlemlerinin 28 Aralık itibariyle başlayacağına dikkat çekilmişti. Meslek Yüksekokullarının Kimya, Makine, Maden ve Cevher Hazırlama Teknolojisi, Elektronik ve Haberleşme, Elektrik, Harita ve Kadastro, Bilgisayar Programcılığı bölümlerinden mezun adaylar ile Meslek Liselerinin Kimya, Torna Tesviye, Metal İşleri, Makine Teknolojisi, Elektronik, Elektrik, Bilişim Teknolojileri bölümlerinden mezun adaylar İŞKUR üzerinden ilgili alım için başvuru yapabilecekler. Mezuniyet şartları ve kontenjan dağılımı aşağıdaki gibi olacak.

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI

DAHA FAZLA KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ SİTESİNİN MOBİL UYGULAMASINI İNDİR.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR ADAYI GRUBUNA  KATILMAK İÇİN TIKLA.